Szerző: Szilágyi Balázs
A Parmigiana [ejtsd: pármidzsáná] egy ízig-vérig Dél-Olasz étel. Eredeti formája a parmiggiana di melanzane [pármidzsáná di meláncáne], vagyis magyarul rakott padlizsán. Ez aztán az olasz bevándorlókkal a világ számos pontján elterjedt, és... Szerző: Szilágyi Balázs
Az eredeti muszaka (görög rakott padlizsán) sajnos egyáltalán nem felel meg a paleo ételekkel szemben támasztott kívánalmaknak: Krumplit, és besamel mártást is tartalmaz. Így ez a verzió a fölösleges szénhidrátok nélkül készült, némi reszelt... Szerző: Szilágyi Balázs
Ez a recept egy nagyon finom, de mégis teljesen vegán lasagne elkészítését mutatja be. Azaz nem csak hús nincs benne, de még állati eredetű élelmiszer sem! Az íze mégis harmonikus, és az ember nem győz betelni tőle! Ebben a vegán lasagne receptben semmiféle sajt... Szerző: Szilágyi Balázs
Ez a keleti fűszerezésű marhahússal és grillezett paradicsommal rakott padlizsán valódi ízletes megoldás, ha ketogén étrenden vagy, keto receptet keresel. Nem kell attól még lemondani az ízletes ételekről, hogy az ember egészségesen szeretne enni!... Szerző: Szilágyi Balázs
Habár olyan, hogy eredeti muszaka a maga valójában nem létezik, itt most megosztom azt a receptet, ami a leginkább görögnek, a leginkább autentikusnak nevezhető. Ami a legérdekesebb volt, hogy én vörösbort gondolnék ebbe az ételbe, de amiben minden görög szakácskönyv...