Padlizsán sütése egészben

Padlizsán sütése egészben

A padlizsán sütése egészben a legelső lépés bármilyen padlizsánkrém elkészítéséhez. Az egészben sütött padlizsánból először padlizsánpürét készítünk, aztán abból az ízlésünknek és kedvünknek leginkább megfelelő padlizsánkrémet. Padlizsán egészben többféle módon...
Padlizsán sütése gázon

Padlizsán sütése gázon

Ennek a módszernek megvannak a maga nagyon érdekes előnyei és hátrányai is. A padlizsán sütése gázon egy jó módszer a grillezés helyettesítésére, a füstös ízek elérésére. De nagyon óvatosan kell csinálni! Nézzük először a konkrét tippeket, hogy hogyan süsd meg az...
Tojásgyümölcs, azaz padlizsán

Tojásgyümölcs, azaz padlizsán

Nagyon ritkán hallani manapság a tojásgyümölcs szót, de ha mégis találkozol vele, akkor nem kell meglepődni. A tojásgyümölcs egyszerűen a padlizsánra használt másik kifejezés. Talán nem is annyira meglepő ez az elnevezés, ha ránézünk egy padlizsánra. Egyértelműen...
Padlizsán sütése egészben

Padlizsán sütése sütőben

Az egészben sütött padlizsán elkészítésének leginkább hagyományos, és talán egyik legegyszerűbb módja a padlizsán sütése sütőben. Ez a módszer mindenki számára elérhető, hiszen sütő szinte minden konyhában van. Nagyon egyszerű, mert a padlizsánt szó szerint csak...

Meddig áll el a padlizsánkrém?

Ha szereted a padlizsánkrémet, akkor jogosan merül fel benned is a kérdés, hogy meddig áll el. Senki nem akarja kidobni ugyanis ezt a finomságot, de azért persze az sem lenne jó, ha megromlana. Padlizsánkrém ugyan többféle lehet, és ez valamilyen szinten az...