majonéz


Erdélyi padlizsánkrém tejföllel

Erdélyi padlizsánkrém tejföllel

Ahány ház, annyi padlizsánkrém Erdélyben is. Kóstoltam már sima vöröshagymás, fokhagymás, majonézes, sőt tejföllel lazított változatot is. Ez a recept majonézzel és tejföllel készül. Valljuk be, hogy a padlizsánkrém akkor finom, ha érezni rajta a füstös aromát, ami a...
Erdélyi padlizsánkrém majonézzel

Erdélyi padlizsánkrém majonézzel

Ha egy nagyon finom krémes erdélyi padlizsánkrémet szeretnél enni, akkor ez a recept Neked szól. Sokan azt hiszik, hogy csak Erdélyben lehet csak finom „vinetet” enni, de ez nem így van. Egy trükkje van csupán az elkészítésének. Ha van rá lehetőséged, akkor kinn...
Egyszerű, nagyon finom majonézes padlizsánkrém

Egyszerű, nagyon finom majonézes padlizsánkrém

Szerintem kétféle ember van: aki szereti a padlizsánkrémet, és aki még nem kóstolta. Viccet félretéve, egy finom padlizsánkrém szinte mindenki kedvence. Sokféle recept, és sokféle elkészítési mód van, ez itt egy végtelenül egyszerű, majonézes padlizsánkrém recept, de...
5 perces padlizsánkrém

5 perces padlizsánkrém

Szó szerint 5 perc alatt elkészíthető ez a nagyon finom majonézes padlizsánkrém. A titok nagyon egyszerű: a nyers padlizsán hosszadalmas hőkezelése helyett üvegben eltett, passzírozott sült padlizsánt használunk. Azt gondolom, ez nem tekinthető csalásnak. Ma már...