Go Back
Print
Recipe Image
–
+
adag
Smaller
Normal
Larger
5 perces padlizsánkrém
Szilágyi Balázs
Recept nyomtatása
Pin Recipe
Előkészítés
5
perc
perc
Elkészítési idő
5
perc
perc
Course
Előétel, Reggeli, Vacsora
Cuisine
Hagyományos
Adag
10
adag
Ingredients
1x
2x
3x
630
g
passzírozott sült padlizsán püré
1
közepes
hagyma
(10 dkg)
20
ml
extra szűz olívaolaj
160
g
majonéz
só
bors
Instructions
Tisztítsd meg a hagymát és kanalazd a padlizsán pürét egy edénybe.
Reszeld bele a hagymát a padlizsánpürébe, add hozzá az olívaolajat és a majonézt, sózd és borsozd.
Keverd jól össze az egészet, és tedd be a hűtőbe pihenni legalább 12 órára, hogy az ízek teljesen összeérjenek.
Kipróbáltad a receptet?
Let us know
how it was!