Go Back
+ adag

5 perces padlizsánkrém

Szilágyi Balázs
Előkészítés 5 perc
Elkészítési idő 5 perc
Course Előétel, Reggeli, Vacsora
Cuisine Hagyományos
Adag 10 adag

Ingredients
  

  • 630 g passzírozott sült padlizsán püré
  • 1 közepes hagyma (10 dkg)
  • 20 ml extra szűz olívaolaj
  • 160 g majonéz
  • bors

Instructions
 

  • Tisztítsd meg a hagymát és kanalazd a padlizsán pürét egy edénybe.
  • Reszeld bele a hagymát a padlizsánpürébe, add hozzá az olívaolajat és a majonézt, sózd és borsozd.
  • Keverd jól össze az egészet, és tedd be a hűtőbe pihenni legalább 12 órára, hogy az ízek teljesen összeérjenek.
Kipróbáltad a receptet?Let us know how it was!